Persoonlijke impact

WINPMOEelco040221500941LR

Interpersoonlijke

vaardigheden verbeteren

maud 310

PMO heeft mijn hart

Hoe blijf ik ontwikkelen?

WINPMmelvinO040221500705LR

Theoretische kennis

van de zachte aspecten van PMO

Persoonlijke impact. Werknemers werkzaam als PMO Professional komen in aanraking met verschillende belangen, verschillende invloedomgevingen en verschillende verwachtingen. Vaak is de professional het eerste aanspreekpunt en daarmee ook de tussenpersoon in alle communicatiestromen. Het is daarom van belang dat professionals een juiste inschatting kunnen maken van de omgeving waar ze zich in bevinden en hierop kunnen anticiperen. Welke soft skills heb je in huis en welke soft skills kun je verder ontwikkelen om succesvoller te zijn in een projectorganisatie? Daar gaat het om in deze opleiding!

Voor wie?

WIN heeft deze persoonlijke ontwikkel training specifiek ontwikkeld voor medewerkers die in een projectorganisatie werkzaam zijn. PMO Professionals die hun inter-persoonlijke vaardigheden verder willen ontwikkelen, zodat ze nog succesvoller kunnen zijn in hun werk als PMO.

De opleiding biedt een gedegen theoretische kennis van de ‘zachte’ aspecten van het PMO vak, die je tijdens de training met relevante oefeningen en persoonlijke feedback meteen leert toepassen en kunt meenemen in de praktijk.

Om maximaal rendement te behalen uit de training verdient het aanbeveling om minimaal twee tot drie jaar werkervaring te hebben binnen projectomgevingen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

Wat houdt het in?

De opleiding is bedoeld voor PMO medewerkers die hun inter-persoonlijke vaardigheden verder willen ontwikkelen om succesvoller te kunnen zijn in het werk als PMO. De training wordt gegeven door professionals die reeds hun strepen in het PMO en trainers- vak verdiend hebben. Aandacht wordt besteed aan het effectief communiceren in de projectorganisatie, het beïnvloeden van de projectomgeving en het zichtbaar innemen van jouw positie in het dynamisch speelveld van de projectorganisatie.

De casuïstiek van de training komt rechtstreeks uit de PMO praktijk en is daardoor herkenbaar en direct toe te passen in de eigen projectorganisatie.

Data en kosten

De training zal weer starten op 19 april 2018. Dag 2 zal plaatsvinden op 10 mei 2018 en dag 3 op 30 mei 2018.

Dag 1 Effectief communiceren in de (project) organisatie

Dag 2 Het beïnvloeden van jouw projectomgeving

Dag 3 Het zichtbaar innemen van jouw positie binnen de (project)organisatie

De investering voor deze driedaagse training bedraagt

€ 1.395,- p.p. inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering en exclusief 21% BTW.

Neem contact op