P3O Foundation

WINPMOtatiana040221500806LR

IPMA PMO

speciaal voor de PMO Professional

maurice 310

PMO heeft mijn hart

Hoe blijf ik ontwikkelen?

WINPMmelvinO040221500705LR

Sterker worden

P3O® Foundation

Zie jij veranderen als een werkwoord?

De training waarmee je de wirwar aan veranderprocessen ontrafelt.

Jij: Je wilt graag de organisatie optimaal door veranderingen heen loodsen. Vanuit strategisch oogpunt doorgrond je het veranderinitiatief voor beste resultaat. Om deze training te volgen werk je als PMO op project, programma of portfolioniveau in de diverse projectmanagementlagen.

Samenbrengen

P3O®is de kapstok om een heel scala van onderliggende mechanismen te begrijpen, aan te sturen en te organiseren. Want alleen de juiste afstemming van taken binnen het portfolio, programma en project zorgt voor een effectief PMO. Daar zit de meerwaarde voor jou en de organisatie.

Met de training krijg je inzicht in welke keuzes je kunt maken, zodat je het PMO voor jouw organisatie passend kunt inrichten.
Aan de hand van een business case zie je hoe alles op z’n plek valt. Van kosten en opbrengsten, benodigde structuur en governance tot het komen een plan: alles komt aan bod.
Sla met P3O® de brug tussen tijdelijke verander initiatieven en duurzame voortgang. 

Best practices

WIN werkt voor de P3O®-training samen met Jan Dirk Hogendoorn, de expert op dit gebied. Jan Dirk is geaccrediteerd trainer en hij geeft je inzicht welke keuzes je kunt maken. Zodat het P3O® Foundation goed is ingericht en dat het realistisch is voor de strategie, het beleid, de uitvoering en de afronding. Kortom: P3O® slaat de brug tussen tijdelijke veranderinitiatieven en duurzame voortgang.

Leerdoelen:

  1. Overzicht: introductie, inzet en toepassing van het model. We vertellen je alle ins & outs van het P3O®-model . We bespreken de functies van een PMO, structuur en governance. En je komt alles te weten over de rollen en verantwoordelijkheden.
  2. Waarom: aan de hand van een business case zie je hoe alles op z’n plek valt. Je weet waarop je de keuze voor een bepaald verandertraject baseert. Van kosten en opbrengsten tot een plan: alles komt tot achter de komma aan bod. Door de levendige manier van trainen van Jan Dirk, stap jij met vertrouwen de praktijk in.

Als je eenmaal weet waarom en wanneer je wat kiest, dan ligt het pad van structuur, overzicht en inzicht voor je open. Daarmee zorg je voor snelle besluitvorming die goed onderbouwd is, waarmee een organisatie snel op de goede weg zit en dat de verandering succesvol wordt afgerond. Daar krijgt iedereen energie van.

Met deze training verbinden we ons aan Lagant als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen. P3O® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Data en kosten

De data voor de eerst volgende training:

11 april 2018

18 april 2018

De investering voor deze tweedaagse opleiding bedraagt € 1.270 p.p. excl. BTW, inclusief examen, opleidingsmateriaal, lunch en versnaperingen.

Bij onvoldoende aanmeldingen hebben wij het recht de trainingsdata aan te passen.