Dit zijn de trainers

Judith

Be brave. Take risks.

Nothing can substitute experience

WINPMORichard040221500488LR

And now I’ll do

WINPMOChiel040221500402LR

The expert in anything

was once a beginner

Dit zijn de trainers.

Vak idioten!

Judith Engelberts Ik krijg energie van het enthousiasmeren, informeren en professionaliseren van mijn omgeving, om te komen tot het wenselijke resultaat. Bij WIN PMO vervul ik de rol van Field Manager en kennismanager, waarbij ik de mensen om mij heen begeleid, coach en adviseer op het PMO vakgebied. Hier praat en discussieer ik graag vol passie over. Zo steek ik met grote regelmaat mensen aan met mijn enthousiasme. Een denker met daadkracht, is een omschrijving die het beste bij mij past.

Vanuit mijn passie voor het PMO vak besteed ik veel tijd aan de ontwikkeling en erkenning hiervan. Door mijn actieve betrokkenheid bij verschillende verenigingen zoals IPMA ben ik in staat om tijdig trends en ontwikkelingen te herkennen, te anticiperen en te verwerken in de trainingen, kennisbijeenkomsten en workshops die ik geef op het gebied van PMO.

Door daarnaast af en toe met de schoenen in de klei te staan, blijf ik op de hoogte en verbonden met de ontwikkelingen en levende vraagstukken. Zo kan ik onze klanten en onze medewerkers met raad en daad bijstaan en fungeren als sparringpartner.

IMG_8286

Maurice Alberts Ik krijg veel energie wanneer ik anderen kan helpen in hun professionele ontwikkeling binnen het PMO vakgebied. Dit doe ik als trainer van o.a. de opleidingen IPMA PMO en Projectfinanciën voor PMO Professionals. Ik geef training op een coachende manier waarbij ik zowel bij de ervaring en het niveau van de deelnemer aansluiting probeer te vinden. Daarnaast maak ik gebruik van voorbeelden uit mijn eigen ervaringen. Deze ervaringen heb ik opgedaan tijdens diverse periodes bij klantorganisaties. Ik heb ruime ervaring in diverse rollen binnen project- programma management organisaties. Ik heb me hierbij gespecialiseerd in het opzetten / professionaliseren van deze project- en programma management organisaties. Ik heb een hands-on mentaliteit gericht op het realiseren van de doelstelling van mijn opdrachtgever. Daarnaast geef ik binnen WIN PMO leiding aan een groep collega’s, begeleid in hen tijdens de werkzaamheden bij klanten, en ben ik verantwoordelijk voor hun professionele ontwikkeling. Ook geef ik trainingen binnen het vakgebied PMO en ben ik actief betrokken bij IPMA en BPUG.

WINPMOmaurice040221500888LR